Då var semestern slut ….

Hallå ..
Då var man tillbaka på jobb. 🙁  Jag kommer nämligen jobba hela sommaren, med undantag för 1:a helgen i augusti, då jag har ledigt fredagen och måndagen, drar ju med laget till Båstad då ..

***

Midsommar firade jag i Sverige med vänner och kompisar i Södertälje, och de blev en riktigt festlig och rolig helg.

Kom till Södertälje på tisdags kvällen redan, på onsdagen så var jag runt och hälsade på en massa kompisar, bl.a. mina gamla arbetskompisar på El-Giganten. Några har ju slutat där så jag träffade bara Borge, Dennis, Koffe, den dagen. På kvällen blev de några öl ute med Palmen.
På torsdagen så lämnade jag in min bil på service hos Rydan (DinBil) och fick under dagen äran att låna Niklas “Sjökan” Sjögren`s tjänstebil … En Golf R32  😀  så det blev en del bilåkande den dagen, var ute i Järna och hälsade på hos M Sydhagen och han även med å hälsa på Michael “Mys” Lindgren på Saab. På kvällen blev det en liten “för midsommar” fest med PC & Pelvis på CP (CentralPuben) och senare på kvällen invigde vi partytältet på PC`s baksida (där vi skulle fira midsommar dagen efter).
På midsommar så blev det som sagt fest på PC`s baksida, med alla hans vänner och grannar. Det blev en lång festdag som börjad redan kl.13 och höll på en bra bit in på nästa dag … En grymt rolig dag, ett STORT tack till alla som var där, att jag fick vara med.
Bilder kommer upp på sidan inomkort …. !
På midsommardagen blev de också lite fest, de var plannerat att vi skulle gå ut, men vi fick rapporter om att det inte var någe folk ute på krogarna, så de blev en lagom kväll med en Kebabtallrik som  ..
På måndagen så gjorde jag en storhandling av mat, som jag skulle ha med mig tillbaka till Norge på tisdagen, på kvällen var jag med och körde ett “fys” pass med mitt gamla lag Turinge, och blev faktiskt mycket imponerad över hur dom körde på i backarna i “grusgropen” .. och det var stor uppslutning. Det ser riktigt lovande ut inför deras säsong i div.3 … Tack grabbar för att jag fick vara med ..!
På tisdagen bar det då av “hem” igen till Oslo. På resan så följde min mamma med, och vilken skillnad de är på att åka med sällskap, blir ju så mycket roligare ..
På onsdagen så började jag min flytt av lägenhet, jag och mamma var grymt duktiga och fick i stort sätt allt flyttat redan på onsdagen, så torsdagen blev det städning i den gamla och fixa i den nya lägenheten. Fredag var tänkt att bli en lite “turist” dag i Oslo, men det dåliga vädret gjorde att jag och mamma valde att sitta inomhus hemma och se på 2 filmer och bara ta det lugnt istället. På lördagen så tog min mamma tåget hem till Södertälje igen och jag fortsatte att fixa och dona med den nya lägeheten. På kvällen så flyttade Marko in sina saker .. Söndagen blev en riktigt lång sovdag .. Marko drog tidigt på morgonen till Finland, där han skall ha semester i 2 veckor ..

***

Ja … de var min semester det .. och nu är de bara jobba på.

***

På innebandy fronten är det väldigt lugnt .. vi tränar gemensamt 1 gång i veckan och sedan tränar jag 3 pass själv i veckan juni ut, sedan 1:a veckan i augusti drar de igång igen, och vi drar till Båstad första helgen. Skall bli OTROLIGT roligt …

***

De får bli allt för nu .. men räkna med tättare inlägg närmsta tiden, för nu så drar snart innebandyn igång igen 🙂

Ha de … vi snakkes .. / MickeMålis
PS .. PC och grabbarna kommer på sin 3:e resa till Oslo sista helgen i juli … FAN va roligt.

361 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email