När kommer de fina vädret!?

Hallå igen … alla vänner världen över.

– Sitter här på jobbet och funderar på när de fina vädret skall komma, för inte kan de vara så att all sol redan varit. Ja, ja .. jag får hoppas på att de kommer till första helgen i augusti, då jag är i Båstad.

– De händer inte mycket på jobbet just nu, och det lär väl bli ännu lugnare de närmsta veckorna. Man sitter mest och surfar och pillar med en del “små” projekt jag har på gång .. Ny hemsida till Gjelleråsen och en ny hemsida till Turinge Innebandy.

– På tisdag är det konsert som gäller … METALLICA utomhus i Oslo. Ska bli GRYMT kul, hoppas på bra väder till den kvällen. Blir det de, så kan de bli en fin upplevelse ..

– Igår var jag ute på en löprunda i regnet .. Va faktiskt riktigt skönt, lagom med regn & skönt att röra på sig, och idag blir det ett “innebandy” pass. Träningarna nu i Juli är frivilliga, men de gör inget .. de är alltid kul med innebandy.

– Börjar nu få ordning på den nya lägenheten, finns dock en del småting att fixa. Marko alias “Finnen” är på semester i Finland 2 veckor, så jag får ordna de mesta själv.

Ja .. de var några kortisar …… Vi snakkes / MickeMålis 8)

391 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email