Metallica rules !!

Hallå ..

Ja, då var Metallica konserten avklarad och den var lika bra, om inte bättre än vad jag hoppats på. Var där med min jobbarkompis Daniel och hans tjej. Vi kom ditt i lagom tid, missade dock första förbandet (Turbonegro), men vi hörde dom i kön in till konserten. Väl inne så skulle vi då köpa öl, och de var ju en upplevelse bara det. Under ölköpandet, så hörde jag och såg jag lite av andra förbandet (HIM). Helt okej band faktiskt.
När vi hade fått tag på några öl, så klämmde vi oss framåt lite i folkhavet, kom faktiskt en bra bit fram. Väl där så var det då bara att vänta på “The main Event”. Men som vanligt så är ju öl och konsert kombinationen inge vidare, för när man väl börjat dricka, så vill de ju ut snart igen …
OCH så drog de igång … METALLICA. Vi såg och lyssnade på cirka 3-4 låtar, sen var de kris i blåsan … bara klämma sig bakåt i folkhavet igen och ut å ta sig en behövlig drill ..
Efter det var man inte så sugen på att klämma sig fram i folkhavet igen … så det blev att vi såg resten av konserten från de bakre regionerna, med en massa öl  8)

Summa summarum ….. GRYMT bra konsert, dom körde bara gamla goda hits ….
Fast idag är man inte direkt stödig på jobbet .. var här kl 8.00 .. men de blir nog att “flexa” lite idag ..

Vi snakkes .. / MickeMålis

metallica438
369 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email