De är så lugnt och stilla ..

Hallå, Hallå …

Dagarna rullar på och det är så lungt och stilla, att jag inte riktigt förstår hur veckorna kan gå så fort som de gör … Vädret skulle ju kunna vara lite bättre, annars så är allt kanon.
Snart kommer det besök ifrån Sverige igen .. PC & Pelvis (kanske Jeppe oxå) och fredagen då de kommer skall jag & Finnen (Marko) ha inflyttningsfest. Har bjudit in en stor blandning av folk, både från mitt jobb och ifrån innebandylaget + att Finnen har bjudit in sina kompisar .. Så de här kommer bli en riktig höjdar fest ..

Annars går den mesta tiden just nu åt att ta fram Turinge Innebandys nya hemsida … och det går framåt med fullfart .. och den kommer att bli GRYM …

På innebandyfronten så är det egenträning som gäller fortfarande, så jag kör på med min löpning 2-3 gånger i veckan, och så har vi frivillig innebandy träning på onsdagar, och i onsdags var vi många, ca. 15 personer .. Så de var full fart ..

De får bli allt för nu …… Vi snakkes / MickeMålis

409 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email