Nu märks de att säsongen börjat.

Nu har vi kört hård träning, plus 2 turneringar på 3 veckor, och som sagt .. de märks att innebandysäsongen börjat 😀

De värker och de gör ont på lite olika ställen i kroppen och vikten går neråt, så man kan lugnt säg att vi har kört på bra de senaste veckorna .. Vi startatde med ett par träning och sen bar det av till Båstad, och där gick de bättre än förväntat och vi hade det GRYMT kul. Veckan efter var de träningar igen och följande helg var det tränings turnering, de skulle vart 4 matcher .. först en match mot varje lag (4 lag deltog) och sen en placeringsmatch, men på lördagsmorgonen så blev de första matcherna inställda p.g.a. läckage i tacket på hallen. Så de slopade placeringsmatcherna …
Vi började på lördags ef. middagen mot Akerselva (div.1) och de blev en klar vinst med 13-2. Söndagen blev tuff, då vi fick spela våra 2 matcher efter varandra ?? med en timmes paus emellan. Först blev de vinst mot Grei (div.1) med 7-1 och sen vinst mot elitserie nykommlingen NOR-92 med 12-3 .. En helt OK helg, med tanke på att vi saknade en del folk, bl.a. våran “topscorer” Tommy Midtsveen och våran nya “topscorer” Alexander “TEX” Texnes.

Nu har även börjat få lite prylar (utrustning) från våra sponsorer. Ifrån Puma har vi fått träningskläder och skor, vi skall även få komma till Puma`s lager i Oslo och få mer prylar (sånt gillar jag). Från UNIHOC så har jag fått de prylar jag beställt, och i år så kom då till slut den nya efterlängtade målvakts masken 😀 . Den se lovande ut och jag provade den för första gången igår på träning, och jag blev positivt överraskad, så nu är det bara börja spara pengar för en ny motivlack … 🙂

Nu blir det några dagars villa och helgen blir lugn .. ska bara vara hemma och glo på film och ha de bra ….
Vi snakkes snart igen / MickeMålis

370 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email