Ja, då bär det av mot Sverige igen ..

Nu på torsdag tar jag mig en tur hem till Sweden igen ..
Skall bli kul och komma hem till Sötälje en sväng igen, har en del ärenden att fixa, som att besikta bilen t.ex. men de blir väl lite party oxå. Skall även se Turinge Innebandys premiärmatch hemma mot Flen på söndagskvällen innan jag på måndagen åker tillbaka till Oslo.

Igår var jag på Pablo Francisco här i Oslo … och fy FA.. va bra de va. HAn är KUNG helt enkelt.

När de gäller innebandyn, så är vi lediga i helgen, men nästa vecka är det full fart igen .. Träning måndag, tisdag .. match borta mot Sagene på onsdag. Träning på torsdag och fredag, och sen match borta i Stavanger (flygresa) mot Kverneland på söndagen. Så man kan säga att jag är fullbokad nästa vecka 🙂
Angående matchen senast, premiärmatchen hemma mot Tunet .. så är jag fortfarande lite besviken att vi inte kunde vinna, för vi var de bättre laget, trots att vi inte spelade bra alls. Men samtidigt kunde vi ha förlorat också, då Tunet hade ett par riktigt bra läget efter att de tagit ledigen med 4-3 .. men som tur var kunde vi reda ut det och kvittera till 4-4 .. så de blev 1 poäng iallafall.

Vi höres och synes …. kanske i Sötälje .. vem vet / MickeMålis

347 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email