Jaaa .. då kom första vinsten !!

Efter två ovagjorda resultat så kom då våran första vinst. Och precis som de andra matcherna så var det ingen höjdarmatch .. En svårspelad parkett borta mot Kverneland (Stavanger) .. men vi krigade på hela matchen och kunde till slut vinna med 7-6.

I de två första matcherna så har vi också haft svåra matcher, där vi spelat mot lag man inte bara går in och vinner. Speciellt matchen mot Sagene borta, där plannen är väldigt liten och de spelar en riktig “gris” bandy. Och tar Sagene ledningen i en match är de svårspelade, och i just denna match hade vi inte flyttet med oss, vi vann skotten med 40-15, men bollen ville helt enkelt inte in .. Sagene hade en ledning med 3-0 inför sista perioden, och vi kom överns om att bara köra på och kriga och det gav resultat, vi gick ikapp till 3-3 och hade även lägen till vinst, men matchen slutade 3-3.

Nu har vi haft två matcher inom 4 dagar, och nu blir det en liten lugnare period med matcher. Vanlig träning i veckan och hemmamatch mot toplaget Greåker på lördag, de skall bli en kul match, då de blir en match mot ett välspelande och bra lag, och då brukar vi också bli bättre ..

Vi snakkes snart igen …. / MickeMålis

320 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email