Ett fall framåt, spelmässigt ..

Ja, denna match borta mot Sveiva (som vi förlorade emot 2 ggr. förra säsongen) blev ett fall framåt för oss. Vi började dock inte så bra, och Sveiva tog ledninegn med 2-0, innan perioden var slut så stod det 3-1 till Sveiva, och det fanns mycket att diskuttera i omklädningsrummet.
Men det snacket verkade ge resultat, för i andra perioden spelade vi som helt nytt lag, och spelat ifrån försäsongen började komma tillbaka lite. Dock så slaravde vi till och från, så Sveiva kunde göra allt för enkla mål .. men något var på gång.

Inför tredje perioden så lede Sveiva med 5-4, men vi trummade på med vårat spel och gjorde 5-5 och vi tog även ledningen med 6-5 en bit in i perioden och vi spelade riktigt bra, vi styrde matchen helt .. Tyvärr så får Sveiva 6-6 målet, ett skott som tar på en av våra backar och går in .. fa.. sat.. hel…  vi som var värda den där segern ..
Men ja, ja .. vi får vara nöjda ändå, och nu har vi hittat tilbaka till vårat spel.

Nu väntar en svår hemma match på lördag mot Norska mästarna Fjerdingby, men om vi spelar som vi gjorde de två sisat perioden senaste så skall vi nog kunna överaska lite ..