Hmmm .. en sån där konstig match igen!

Ja, då blev de en sån där konstig match igen .. ungefär som den mot Greåker ..
Fast denna match var vi bra .. eller vad ska man säga. Framåt fungerade spelet men själva avsluten fick vi inte till .. vi hade faktiskt bara 13 avslut på mål, och de är ju förstås INTE bra, men vi spelade ändå OK. JA … de var skumt 🙂 Bakåt fungerade det OK .. fast kunde ha varit bättre. Jag hade en GRYMT bra dag och hade jag inte haft de, så hade vi nog förlorat med 17-1 … Så för min del känns det positivt, har verkligen fått mitt spel att fungera. Men vi måste ju göra mål också …

Nu blev det förlust med 6-1 borta mot serieledarna Sarpsborg och när man tänker efter så får vi nog vara glada för att det bara blev det .. Dom var stabila i sitt försvarsspel och vi var uddlösa i våra avslut ..

Nu väntar en helgs uppehåll från innebandyn och det skal bli lite skönt. Men nästa helg smäller det direkt .. två hemmamatcher, en på lördag mot NOR 92 och en på söndag mot Harstad. Två grymt viktiga matcher, då de bara ligger ett par poäng bakom oss i tabellen .. Men dessa matcher SKA vi vinna. Bara vi spelar vårat spel, som vi gjorde mot Fjerdingby .. TUFFT och ENKELT ..

Vi snakkes … / MickeMålis

406 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email