Då var man igång igen …

Nu har det gått ett par dagar sen de nya året startade ..

Och vi har redan hunnit med 4 träningar och en match. Matchen hade vi hemma mot Sagene, och de var dax för revanch … När vi möte Sagene borta så fick vi “bara” med oss 3-3, i en match där vi skulla ha haft vinst.
I denna match får vi dock en kanon start och har 1-0 redan efter 26 sekunders spel .. Sagenes keeper snackar till sif 2+10 min. efter detta mål och får sitta på botbänken :whistle:  Tyvärr så klarar vi inta av att göra 2-0 under denna utvisning, utan Sagene gör först 1-1 efter slarv i vårat försvarspel. Sedan lyckas dom också göra 1-2 efter en fel bedömning av mig, där jag försöker nå en boll som går bakom mål, men en Sagene spelare hinner emllan och kan enkelt passa fram till en fri Sagene spelare framför mål .. 🙁
Skönt är det dock att vi ganska omgående kvitterar till 2-2 och det är precis vad perioden slutar .
I andra perioden så lyfter vi vårat spel, men får inte in bollen i mål. De får inte Sagene heller och perioden slutar 0-0.
I tredje så får vi en KANON start och gör 3-2 och även 4-2 inom ett par minuter och nu får vi verkligen igång vårat spel, medan Sagene spelarna blir allt mer och mer frusterade. Vi spelar nu mycket bra och går ifrån till 6-2 ledning, innan Sagene får in ett mål till, detta efter dåligt försvars spel av oss. Men vi trummar på och gör 2 mål till och matchen slutar 8-3 till oss ..

Skönt med vinst direkt så här efter juluppehållet .. Tyvärr så väntar nu en spelfri helg innan vi har match igen. Då borta mot toplaget Greåker ..
Fast för mig passar detta uppehåll bra, för jag har en fot som inte är bra och nu kan jag få ordning på den med lite villa och Voltaren 🙂