Efter önskemål .. !!

Ska nu försöka “blogga” om livet i Oslo just nu, och utan att berätta allt för mycket om innebandyn .. men de blir svårt, för mitt liv stavas ju “innebandy” 😀

******************

Vet ej om jag berättat det förrut, men min lagkamrat och inneboende Marko har bytt lag till Harstad (nord Norge). Han har spelat där förrut och han gjorde det för att han inte fick speltid hos Gjelleråsen. Han skall nu pendla till matcherna och tränar med ett annan lag i Oslo. Han kommer bo och jobba vidare i Oslo säsongen ut, och sen får vi se vad som händer ..

******************

På min jobbfront, så rullar det på .. Är det vanliga supportjobbet varje dag.

******************

Nu börjar det bli ljusare på dagarna, och genast känner man sig mycket mer pig och fräsch på morrnarna .. Och jag verkligen längtar till våren och sommare. Jag hoppas att kunna styra upp så att några av mina kompisar kommer på besök. Nu är det länge sedan några var här, de var faktiskt senast i oktober förra året.

******************

Nästa helg är vi spellediga och har bokat en “weekend” resa med många killar ur laget till norskafjällen, närmare bestämt “Hemsedal“. Skall bli grymt kul att få komma iväg och åka lite skider och partaja lite med killarna i laget.

******************

De får bli allt för nu .. men jag återkommer nästa vecka, då blir det rapport ifrån våran hemmamatch mot Sveiva, som vi har nu på lördag … Vi snakkes / MickeMålis

356 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email