Grymt skön seger i derbyt!

De blev en grymt skön vinst på lördagen, hemma mot lokalkonkurenten Sveiva.

Efter en trög start så kom vi igång ordenligt, och vann första perioden med 4-2. I andra så var det jämnare och den vann Sveiva med 2-1. Men i tredje så kinde vi efter riktigt “fighter” spel, vinna perioden med 2-0 och därmed vinst i matchen med 7-4.
Dessa matcher mot Sveiva är grymt roliga att spela, då det är riktiga derbyn med mycket folk på läktaren och oftast tufft spel på banan ..
Jag har en “bra” dag och förrutom deras 4:e mål, så gör jag en mycket bra match, med många avgörande räddningar .. blir dock inte matchenslirare, de blir Tommy Midtsveen, men de var han absolut värd. Jag får dock priset av honom, då han tycker jag var mer värd det  😀
Tack Tommy …. du är KUNG

Här kan man läsa mer om matchen:
Varingen.no; Sveiva`s Hemsida, Gjelleråsen`s Hemsida.

De får bli en kort en idag … Vi snakkes snart igen / MickeMålis

334 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email