Då har man vart på tur :)

I helgen var vi spellediga .. så jag och ett gäng från laget passade på att ta en tur till norskafjällen. Närmare bestämt till Hemsedal (http://www.skistar.com).
– Så på fredagen bar det av med bil ditt, och resan med bil tog ca.4 timmar .. Väl frame var snabbt in i lägenheten som vi hade precis vid själva skidcentret .. De blev en del dricka och sen ut på “party” stället som bara låg ett par meter där ifrån ..
– På lördagen så hade vi kanon väder .. klarblå himmel och ca 12 minus grader, fullt med snö ca. 1 1/2 meter, kan inte bli så mycket bättre .. På kvällen höll jag mig lugn, och de blev bara ett par kalla öl, men ingen utgång.
– På söndagen var vädret helt annat än på lördagen .. De var lite varmare, bara ett par minusgrader och det snöade en hel del .. Vid halv 4 tiden så tog vi bilen hem mot Oslo igen .. de var en seg resa hem, men väl hemma så var min säng så otroligt skön 🙂

Fick verkligen mersmak för skidåkning efter denna helg, så nu har jag bokat att jag skall med Jeppe till Sälen (Lindvallen) vecka 14 .. får se hur det är med innebandy då, men jag hoppas kunna vara där hela veckan …

De var allt för nu … på onsdag väntar en tuff bortamatch mot norskamästarna Fjerdingby, återkommer mer efter den …. Vi snakkes / MickeMålis

356 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email