De var nära igår !!

I hemmamatchen mot bottenlaget Fredrikstad, så var det riktigt nära att jag fick hålla min första “nolla” i norska elitserien.

Men det ville sig inte … Vi vann matchen med klara 12-1 och det kunde vart mer. Deras mål var ett självmål från våran sida .. ett konstigt sådant. Deras spelare försöker spela in bollen bakifrån mål och den tar på en av våra spelares klubba och tar en konstig vinkel över mig och in i mål .. ;-(
Men ja, ja …. vi vann och tog in lite på 3:an Greåker, men tyvärr så är det alldeles för många mål upp, för att vi skall kunna gå om dom i tabellen på målskillnad. För jag tror inte dom torskar sina 2 återstående matcher, men man kan ju hoppas …

Nu väntar bortamatch på lördag mot Harstad … vilket betyder “lång” flygresa tidigt på lördagsmorgon, match klockan 14 och sedan sova över på hotell i Harstad, och sedan så reser vi hem söndags morgon.

De får bli allt för nu …. Vi snakkes / MickeMålis

417 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email