GIF Fighters .. otroligt fin förening.

Tänkte jag skulle skriva lite om mina tankar kring Gjelleråsen som förening och de personer runt föreningen/laget ..

När jag kom hit säsongen 2006/07, så blev de ju inte en direkt en bra start för mig och coach Stefan Åsbergh. För då hade förenigen en sportchef (nämner inget namn) som hade lovat “guld och gröna skogar”. Men när väl Stefan och jag var på plats i augusti 2006, så upptäkte vi att de bara var ett “luftslott” han pratat om. När väl detta kommit fram, så fick han “kicken” och Stefan fick med god hjälp av Björn Erik Våge och flera andra person i førreningen, dåvarande ordförande Roger Andersen och en del killar i laget, börja bygga upp laget från början.

Säsongen kom igång och truppen blev större och starkare under serien gång. Vi kom 6:a i serien och gick till kvartsfinal. Där möte vi Greåker och vi startade med en bra första match borta, där vi förlorade med 4-3 efter straffar. I följande hemmamatch så hade vi inte orken och förlorade. Men med take på hur säsongen startade så kan de inte bli mer än ett stor GODKÄNT!!

Nu är vi inne på säsong 2007/08 och i år har Stefan fått bygga laget helt ostört från början.
Och vilket LAG vi har fått ihop .. Finns så många bra killar, att jag kan inte nämna alla med namn, för i år är det verkligen HELA laget som är bra, och det känns som vi bara blir bättre och bättre. Så till alla i LAGET .. Vi är grymt bra i år .. TACK.

Men jag vill också nämna alla personer runt laget, för de är lika mycket inblandade som vi spelare.

– Stefan Åsbergh.. en otroligt rutinerad coach/tränare, med bra fingertopskänsla. Tycker dock att han skulle kunna “ryta” till lite mer ibland, för att få en ännu mer disiplin på laget.

– Kristoffer “Kris” Kronberg .. coach och tränare för juniorerna. Men jag vet att han och Stefan har en mycket bra dialog, och han gör ett otroligt bra arbete med ett gäng, ibland ganska slöa juniorer 😉

– Morten Hoem.. en otroligt lojal materialare, ställer alltid upp, och ordnar allt killarna vill ha.

– Per Aage Brath.. ny i gänget, men är precis som Morten en riktigt “kanon” materialare och ledare i laget.

– Erik Rudslie.. också ny, men var med redan lite förra säsongen .. Kanon kille, och med 3 så här bra materialare/ledare i laget, så kan man inte ha de bättre.

– Jonny “stor chefen” Aas.. har aldrig varit med om någon mer drivande och positiv ledare inom innebandy, svårt att finna ord för en sån fin ledare.

– Finns flera som är inblandade lite i laget, men listan blir lång och jag är rädd för att missa något namn .. men ett STORT tack till er också ..

Och så har vi ju alla andra inom GIF ..
– de som hjälper oss i laget inför alla matcher, med att göra i ordning i hallen. Kiosk, Sarg, Seketeriat m.m. Tyvärr har jag inte lärt mig alla era namn, men de kommer  😀   TACK.

– och så har vi ju våran fantastiska publik på tribunen … och där har vi ju även Norges bästa “FANS” eller “klan” som vi kallar dom. Under första säsongen så var ni GRYMT bra, denna säsong har ni inte funnits där lika ofta, men de kan ju bero på att många av er spelar själva, och då krockar ju matcherna ibland. Men jag hoppas på att ni kommer och stöttar oss nu i slutet på säsongen och i slutspelet … Ni är bara BÄST när ni är där .. !!! och ni hjälper oss på banan mer än ni tror .. ooohhh GIF Fighters.

De blev ett långt inlägg denna gång, men de är svårt att beskriva en sådan här fin förening som Gjelleråsen, med några korta ord ..

Ha de så bra, så syns vi i Lihallen …. Vi snakkes / MickeMålis

441 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email