Förlust i 2:a NM-semifinalen ..

De går tungt i semifinal spelet … ;-(

Vi har totalt tappat de spel vi haft efter jul/nyårs uppehållet, och försvars spelet är inte bra alls. Dessutom så har jag en förkylning i kroppen som inte vill försvinna, så denna match spelade jag med feber .. jag vet, de är inte bra, men jag måste ställa upp för killarna i laget. Jag gjorde mitt jobb + lite till, så jag är ganska nöjd med min instas, men samtidigt när man förlorar, så kan man ändå inte vara nöjd.

Denna match är snabbt glömd och nu satsar vi mot onsdagens måste match, denna match är även den på bortaplan, men vi har vunnit där förut denna säsong, så INGET är omöjligt.

Vi snakkes ….. / MickeMålis

Dela detta inlägg..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *