Vinst i 3:e NM-semifinalen!!

De blev en otroligt skön vinst i 3:e NM-semifianel borta mot Fjerdingby.

Segern satt långt inne, och återigen gör vi ingen top match.
Vi börjar matchen otroligt dåligt och ligger under med hela 3-0 redan efter ca. 8 minuters spel. Efter detta rycker vi upp oss spel mässigt och jobbar oss in i matchen allt mer. Efter 2 perioder så står det 5-4 till Fjerdingby och vi kommer överns om att denna match har VI, om vi bara VILL … och de vill vi, för inte skall säsongen ta slut på detta sätt.
Så i 3:e perioden spelar vi otroligt bra, stabilt, enkelt och offrar oss TOTALT. Vi vinner perioden med 4-1 och matchen med 8-6. Fjerdingby ser stundtals riktigt frustrerade ut, och kan vi få till detta spel som vi har i 3:e perioden i 4:e semifinalen så blir det vinst igen.

Nu väntar det en lugn träning idag med mycket snack om matchen och så är det NM-semifinal nr:4 på hemmaplan redan i övermorgon fredag …

De var allt för nu, och vi snakkes snart igen .. efter vinst i match 4:a 😀
/ MickeMålis

345 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email