Hmmm.. Ja, då tog de slut !!

De var riktigt, riktigt nära att vi vände 2-0 underläge i matcher till 2-2.
Men på fredagen den 11 april tog NM-final sagan slut.

Vid vinst i 4:e NM-semifinalen hemma mot Fjerdingby hade betyt en 5:e och avgörande match på söndagen.
Och den 4:e semifinalen blev en riktig “thriller match” där vi började med ett otroligt bra spel i de två första perioderna, och hade en 5-3 ledning inför sista perioden, men tyvärr tappade lite i den tredje perioden och Fjerdingby kunde komma ifatt till 5-5, och de blev också resultatet efter full tid, vilket betyde “sudden death”. Men där blev det inga mål, trots chanser åt båda håll. Så nu fick de hela avgöras på straffar …
Där viker vi ned oss TOTALT, och det ser ut som vi inte ens försöker göra mål på straffarna, trots en avvaktande och helt stilla stående målvakt i Fjerdingby. Samtidigt så sätter Fjerdingby ditt 2 av sina straffar, och de vinner matchen på det …

Tråkigt och tufft att åka ut på “straffar” …. men samtidigt så är jag OTROLIGT stolt över hur vi kommer tillbaka i denna NM-semifinal serie .. Tror faktiskt vi hade vunnit en 5:e och avgörande match om den blivit av ..

Nu fortsätter säsongen ett par veckor till, med träning och en semifinal i Oslo Cup mot Sagene. Vinst där och det är final mot Tunet. Sen blir det att testa och prova en del nya spelare på träningarna inför nästa säsong.
Och sen är det bara ladda för BÅSTAD OUTDOOR OPEN 2008 den 1-3 augusti ….. 8)

Vi snakkes …. / MickeMålis

421 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email