De finns idioter, och finns det IDIOTER!!

Jag har spelat innebandy många år (de är väl en 22 år nu) och det har vart på hög nivå och lite lägre nivå. Jag har spelat mot tuffa spelare, bra spelare, idioter till spelare, MEN nu har jag hittat den störrsta IDIOTEN av de alla ….

Har under mina 2 säsonger här i Oslo spelat mot denna person flera gånger i norska elitserien, och han har alltid betet sig som en idiot, omogen, pinsam spelare. Men igår när vi spelade semifinal i Oslo Cup (som DM) så slog han alla rekord …
Han hånade och sa saker till mig, efter att de gjort mål och betede sig som en femåring. Då tänker en del .. men gjorde inte domarna något? NEJ .. de gav inte en 2 min. (eller mer) när han sa till domaren högt och tydligt “du är så dålig, så du skall inte ens ha betalt” (fast på norsk då .. 🙂 ) ..

Men de jag är stolt över idag, är att jag inte ens gjorde något tillbaka på honom, utan han fick vara den idot han var … Skulle jag vara honom, skulle jag söka hjälp ..
SLUTA med innebandy, du är så pinsam, och hör inte hemma i norsk elitserie ..

Tack för mig …. Nästa gång kom jag prata om något trevligt och kul ..
Klubbmästerskap för GIF Fighters .. som är nu på fredag ..
Vi snakkes / MickeMålis

390 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email