De händer mer än vad man kan tro !!

akkerbryggeDe var ju ett tag sen jag skrev här, men de betyder inte att de INTE händer något här borta i grannlandet .. Händer faktiskt en hel del .. mest på den privata sidan.

Har träffat en underbara tjej .. så nu försöker jag vara med henne, och hennes 2 underbara tjejer så mycket jag bara kan. Men en del tränig blir det också. Vi skall ha spelarmöte snart, och efter det mötet så drar försäsongen igång. Ska bli grymt kul att börja träna med killarna igen .. Har en del problem med min nacke, så nu går jag hos en naprapat för behandling.

Blir en resa till Sverige vid midsommar, och de längtar jag till .. Hoppas även på besök från “grabbarna grus” helgen innan midsommar 😀

De får bli allt för nu …. Vi snakkes / MickeMålis

504 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email