Ja, då var den nya säsongen igång!!

Då har man börjat på innebandy säsongen 2008/09 ..

Jag började med ett pass innebandy med GIF`s damlag på fredagen, och sedan var jag med ett gäng kompisar och spelade en turnering i Sandefjord på lördagen. Det var korta matcher som tur var, och det gick riktigt bra .. Vi vann turneringen, efter vinst i finalen på straffar ( jag tog alla 3 straffarna ) :p

På måndagen väntade första träningen med laget, det var ett tag sen vi hade träffats, så det var mycket kul. På tisdagen hade vi “upptakts-möte” med laget inför säsong 2008/09, där vi fick information om hur och vad som händer närmsta tiden framöver .. träningar, turneringar, nya spelare, nya ledare .. osv.
Och känslan inför nästa säsong för mig är riktigt bra … tror vi kan göra en KANON säsongen med detta lag.

Nu börjar det bli sommar, och det närmar sig Midsommar och flytt för mig ..
Längtar så otroligt mycket till de ..       Vi snakkes snart igen / MickeMålis

338 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email