Då var jag tillbaka !!!

De var ett tag sen jag skrev här på min blogg.
Men det beror mest på att jag byggt om hemsidan. Jag hoppas alla tycker det blev en förbättring. De är väl inte så jättemycket förändrat, men jag har mest försökt att få hemsidan lite mer “stilren” …
Nya och gammla bilder kommer inom kort att komma upp på hemsidan. Delen med “webdesign” kommer också upp inom kort, med lite uppdateringa och lite bättre design ..

Vad händer på innebandyfronten då !!!
Jodå … de händer inte så mycket .. men jag håller igång min “egenträning” på Elexia (vårat gym för GIF Fighters) och så har vi haft “fri” innebandy träning varje onsdag under sommaren.
Men om en vecka drar säsongen igång på allvar. Först är det 2 träningspass med laget innan vi på torsdag drar ner till Båstad, för att vara med i världens skönaste innebandy turnering, och blir vädret lika bra som förra året, så kommer detta bli en “grym” start på våran säsong …

På den privata sidan då !! 😀
Ja .. de är där det mesta hänt denna sommar …
Har nu flyttat ihop med min älskling .. Så nu är jag “sambo” och bor i en otroligt fin lägenhet en bit utanför Oslo tillsammans med Johanna och hennes 2 underbara små tjejer ..

De får bli allt för nu … Men snart kommer det mer 🙂  / MickeMålis

351 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email