Nu närmar det sig ..

De var ett tag sen jag skrev här …
Och det beror på att jag haft fullt schema, både hemma med mina älsklingar, men även fullt på jobbet och fullt upp med innebandyn ..

När det gäller jobbet så har det varit otroligt mycket att göra, då de företaget jag nu sitter och jobbar på ( VIA Travel ) har flyttat sina lokaler ( 3 våningar ) 200 meter längre upp på samma gata. Så de har vart en del övertid och en hel helg med jobb. Men nu är det klart, och nu sitter jag i de nya lokalerna och jobbar i 3 veckor till. Sen skall jag flytta till min egen plats på CSC huvudkontor i Oslo.

När de gäller innebandyn, så har det hänt otroligt mycket, och det gör de ju alltid när är försäsong  🙂  Först var vi i Båstad och lirade Båstad Outdoor Open 2008. De var grymt kul som vanligt. Träffade mycket kompisar, och så var min Johanna med också, och de gjorde allt dubbelt så roligt. I turneringen så gick det helt OK. Vi spelade ovagjort i de två första matcherna ( Munka Ljungby 3-3 div.1  och Järfälla 1-1 elit ) och så vann vi den sista gruppspelsmatchen mot Hedemora med 4-3, vilket betyde att vi kom 2:a i gruppen och fick spela åttondelsfinal på söndagen, men där tog de stopp, förlust med 2-1 mot Palmstaden.

Efter det så blev det en del träningspass på hemmaplan i Oslo, innan det bar av till Drammen och Exel Tiger Cup. Där gick vi helt till final, efter att vi vunnit gruppen och slagit Fjerdingby i semifinalen med 6-5. I finalen så fick vi möta Sagene, och där lede vi med 4-1, men tappade mot slutet och det blev 4-4 och matchen fick avgöras på straffar. Där satte vi två straffar och jag räddade två .. Så det blev en otroligt skön seger, efter en slitsam helg. Jag blev även uttagen i All Star laget, och vi var hela 4 GIF spelare med där ..

Nu i helgen som var, så hade GIF ordnat en “KICK-OFF” där man presenterade årets elitlag, och sponsorer, och så spelade vi en “kändismatch” mot Norska kändisar från Nittedals området .. Der var grymt kul. Jim Marthinsen. (Mangeårig hockeyspiller i Norge), Lasse Olsen. (Fotballspiller for GIF, Vålerenga, Strømsgodset og Aalesund), Odd-Bjørn Hjelmeset. (B.l.a verdensmester i ski), Victor Borge. (Bassist i TNT, og blant Norges beste bassister) var några av de som var med. Jag fick aggera “keeper” för kändislaget, så det blev den del att göra 🙂
Här kan man se ett reportage om “Kändismatchen” >>

Detta var otroligt bra ordnat av Gjelleråsen och jag hoppas verkligen att de fortsätter med detta varje säsong .. Ett STORT TACK till de som hade ordnade detta.

Nu är det bara några dagar kvar till seriepremiären borta mot Slevik. Ska bli grymt kul och spännande att dra igång serien ..
Så nu kommer jag skriva mer här och oftare, för nu BÖRJAR det .. 😀
Vi snakkes / MickeMålis

359 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email