Seger i premiären …

De blev en seger i premiären borta mot Slevik ..
Men det satt hårt inne. Först och främst berode de på att vi inte hade “en bra dag på jobbet”, stundtals spelade vi bra, men vi kan mycket bättre. Samtidigt så var Slevik mycket bättre än jag trodde de skulle vara, de har ju faktiskt tappat 2 av sina abolut bästa spelare från förra säsongen ..

För min del så gjorde jag en bra match .. Hade en del bra räddningar i avgörande lägen. Bland annat så tog jag ett “2 mot 0” läge vid ställningen 4-4 och så räddade jag en straff när det stod 5-4 till oss .. Men har man sina älsklingar på tribunen, så är det ju inte så konstigt man spelar bra  🙂

Nu blev det som sagt seger och siffrorna blev till slut 7-4 för oss .. Skönt med vinst i premiären och på bortaplan dessutom.

Nu väntar 3 tuffa matcher på rad för oss, och vi börjar hemma mot seriefavoriten Greåker nu på lördag, sedan är det Sarpsborg borta nästa helg, och veckan efter det Fjerdingby hemma. Tre tuffa och tre viktiga matcher för att hänga med i toppen av tabellen.

Vi snakkes mer efter helgens bravader … / MickeMålis

368 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email