Hmmm .. de var väl f…. oxå!

Med åren så har jag vart med om många vinster och förluster.
Jag är en grymt dålig förlorare.. särskilt när jag vet att mitt lag och speciellt jag själv gjort en bra insats.

Denna helg möte vi “seriefavoriten” Greåker hemma i Lihallen. Och på hemmaplan är vi svårslagna de vet vi, och spelar alltid bra när det är mycket folk på tribunen ..
Greåker har inför säsongen värvat stort ifrån Sverige, bl.a. Andreas Elf från Jönköping (sv. elitserien) + Sleviks bästa svensk Peter Fahlström. Så de är en av favoriterna i norska elitserien i år.

Men hjärta och lagmoral kan slå det mesta, och de vet vi i Gjelleråsen. För i detta lag har vi verkligen jobbat in detta under 2 säsonger. Kan gemföra detta lag med Södertälje ROCKETS när de var som bäst med Bruno Lundberg som coach .. GRYM lagkänsla och GRYM moral ..

Till matchen då ….
Vi starta mycket bra och styr spelet i första perioden och har med oss en 1-0 ledning in i garderoben .. I andra perioden får Greåker 1-1, men vi tar ledningen åter igen efter bara ett par minuter, och fortsätter att spela bra, vilket resulterar i 3-1 ledning. Efter detta mål fortsätter vi rada upp chanser och borde faktiskt gjort 1-2 mål till på våra chanser.
I tredje så börjar vi också bra, men efter ca. halva 3:e perioden så börjar vi tappa greppet och gör en del misstag. Greåker får göra först 3-2, och så när det återstår 7 min av matchen så gör Greåker 3-3. Vi har en del lägen under denna period, som vi kanske skulle ha satt.
3-3 känns väl helt OK, men vi borde ha punkterat matchen i slutet på 2:a perioden, och nu händer det som inte får hända …… Med 32 sekunder kvar av matchen, så går vi bort oss TOTALT i eget hörn, och bollen kommer fram till en helt fri Greåker spelare, som bara inte kan missa .. 3 – 4 !!! FA…..

Efter detta så finns det inte mycket som glädjer ens hjärta, inte ens att jag blir matchenslirare, och att jag innerst inne vet jag gjort en GRYMT bra match …
Men .. ja, ja, nya tag och ny topmatch på lördag, borta mot norskamästarna Sarpsborg …

En glädje hittade jag dock denna dag 😀
Min älskling Johanna gjorde seriedebut med sitt nya lag “GJELLERÅSEN”. De vann sin seriepremiär i div.2, hemma mot Hamar Embla med 5-2. Och Johanna spelade i sin nya match tröja med nr:77 och Ottosson på ryggen .. De var otroligt kul att se ..

Vi snakkes ….. / MickeMålis

380 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email