De är jobbigt att bli gammal :)

Efter 10 dagar med ryggproblem, så börjar jag nu se “ljuset i tunneln” 🙂

Problemen började på söndagen efter våran otroligt tunga förlust mot Greåker ..
Kunde inte träna på hela veckan .. men efter en tid hos min nya Naprapeut Steinar Ruud på torsdagen, så började jag känna mig bättre. Sa till coach Stefan att jag kunde prova att spela mot Sarpsborg på lördagen ..

Inför matchen borta mot Sarpsborg så fick jag massage av min “privata” massageexpert Johanna 😉  på med stark liniment, och så provade jag på uppvärmningen.
Känndes helt OK, så jag gav Stefan klartecken ..

Matchen började ju inte direkt bra .. Sarpsborg lyckas göra mål efter ett par sekunder bara, på något konstigt jäv…. sätt. Men vi tar tag i grejerna och kommer igång med spelet. Vi spelar helt OK för att vara bortamatch mot norskamästarna, och med stor frånvaro i laget. Vi lyckas göra 1-1 genom Midtsveen i “boxplay” och de slutar också perioden ..
Men i andra så har vi en mycket dålig period på 6-7 minuter, där Sarpsborg lyckas göra 4 mål, och av dessa fyra mål, så var 2 självmål .. 👿   Vi tappar andra perioden med 5-0, och de är inte bra ..
I tredje så kommer vi tillbaka i matchen och spelar återigen en bra innebandy. Vi kan dock inte komma närmare Sarpsborg. Perioden slutar 1-1 och Sarpsborg vinner matchen med 7-2. 
De som  man får ta med sig från denna match, är att vi inte viker ner oss, och att vi spelar så pass bra med många spelare som inte fått så mycket speltid tidigare ..

Nu väntar en tuff match igen på lördag .. hemma mot Fjerdingby. Min rygg känns bättre och bättre för varje dag .. Så nu på lördag, skall formen vara tillbaka 100% …

Vi snakkes ….. / MickeMålis

380 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email