Tror inte jag orkar mer ……

Igentligen så har jag absolut ingen lust att skriva om någon innebandy här idag …

Men jag måste skriva och ställa frågan hur man kan rasa igenom i försvarsspelet så totalt efter den matchen vi gör mot Fjerdingby .. En match som vi utklassar dom med 11-2 och sedan i nästa match har en ledning borta mot Sveiva med 6-3 när det återstår ca. 10 minuters spel och förlorar med 7-6 …..

För mig är det helt obegripligt .. och när vi dessutom gör samma misstag 3 GÅNGER på de 4 sista målen … Ja, då börjar jag fundera varför jag håller på med det här ….

Just nu är jag så less, har ingen lust, ingen ork … att sitta i den där bilen och åka alla dessa mil för träning och match, och samtidigt ha en värk i ryggen som aldrig blir bra …

Just nu i dagsläget så vet jag inte ens om jag dyker upp i Lihallen på lördag ….
/ MickeMålis

PS. Tack min älskade familj för den fina födelsedagen jag och Emma fick … :love:

389 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email