De är bara bita ihop !!

Har en tid haft problem med ryggen, och har fortfarande problem. Men jag ser ett ljus i tunneln. Samtidigt så har vi i laget inte haft något bra defensivt spel och då blir det extra tungt, med billiga mål i baken och de ger mig en otrolig frustration, då jag vet att vi kan spela så mycket bättre ..

Nu har jag fått ett skydd till ryggen som känns jätte bra, så nu kan jag köra för fullt på träningar och matcher, men jag är fortfande stel och har smärtor i ryggen dagen efter match … men, men, de är som sagt bara bita ihop …!!

Matchen igår mot BerumsVerk var helt OK … Den liknade match sist hemma mot Harstad, men denna gång “stod vi upp för varandra” när de var motgång, och när en del billiga mål ramlade in bakåt … Så nu känns det som om vi är påväg tillbaka till vårat spel ..

Men som sagt, vi har en del att jobba på fortfande …

Ett STORT tack till alla som skriver till mig, de gör mig otroligt glad, och hjälper mig mycket att bitta ihop och komma igen …. TACK!

Nu är det inte match förens nästa söndag, så nu skall jag träna lite lugnt och se hur ryggen känns …
Vi snakkes / MickeMålis

PS. mitt inköp från USA … var grymt bra  :woot:

347 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email