“Back on track” .. !!

Då får man hoppas att vi kommit ur våran dåliga trend ..

De blev nämligen en komfertabel vinst i helgen hemma mot Sola .. Hela 10-2 blev det till slut och där vi hade en 7-0 ledning en bit in i tredje perioden. I denna match så kändes det som vi hittat tillbaka till vårat försvar, som var så bra i början på säsongen ..

Nu är det ett kort uppehåll, och nästa match är hemma mot Slevik den 29 nov. Så nu skall jag passa på att “rehaba” min rygg .. Har redan vart på en behandling hos en kiropraktor, har en ny tid på onsdag .. Träning blir det ingen denna vecka, utan jag satsar på att vara “fit for fight” på måndag ..

I helgen är det dax för lite “uteliv” med min älskling .. Så jag hoppas vi blir ett kul gäng som tar oss en tur ut på lördag .. 😀

/ MickeMålis …

447 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email