Julen närmar sig med stormsteg!

De var ett tag sen jag skrev här ..
Men för att vara riktigt ärlig så har det inte hänt så mycket .. inte på innebandyfronten iallafall.
Men här kommer några korta inlägg ..

– Som sagt, när det gäller innebandyn, så har vi haft ett långt speluppehåll p.g.a. VM i Tjeckien. Men vi har tränat på, samtidigt som jag har fått ta det lite lugnt med ryggen och få den frisk igen, och som det känns nu så är jag på rätt väg. Men just när den börjat kännas bra, så får jag en sån där jobbig vinterförkylning som inte vill gå ur kroppen. Men nu efter en vecka, så börjar det släppa där oxå..

– Imorgon (fredag) så är det då dax igen för seriespel. De blir den sista matchen innan jul, och det är borta mot Greåker. Skall bli grymt kul att spela igen, om jag nu får spela ?? 🙂  Spelade inte förra seriematchen hemma mot Slevik, då det blev förlust med 8-7 tyvärr  🙁

– Har under uppehållet fått spela in mig med min nya SUPER MASK .. Och när jag nu börjar få till inställningarna, så känns den GRYM …

– När det gäller familjelivet, så har jag det helt underbart. Känner mig som världens lyckligaste kille. Vi var en helg hemma hos Johannas pappa och familj för att fira hans 60:års dag. Och det var mycket trevligt.

– Nu till jul så skall vi till mina föräldrar och fira jul. De blir en kort visit, för den 28:e december skall vi till Sälen. Vi åker hela familjen + Johannas bror med tjej + kompis. Vi skall vara där i en vecka och åka massa skidor och fira nyår. Så bli så otroligt skönt och kul …

De får bli allt för nu … Återkommer inom kort / MickeMålis

386 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email