Nytt år .. och händelserikt blir det !!

Hallå …. de var ett tag sen …
Den stora orsaken till varför jag inte skrivit, är för att “bloggen” har blivit flyttad till en ny websever, och där har jag inte fått till inställningarna förrens nu … Så det har helt enkelt inte gått att skriva ..

Mycket har hänt, och mycket kommer att hända som sagt .. 😀

På innebandy fronten så går det tungt för oss i Gjelleråsen. Men det är ingen kris.
Vi har spelat 2 matcher efter nyår, båda har resulterat i förluster, men de har vart mot bra lag och med tanke på hur vårat spel var innan jul/nyår, så börjar vi nu hitta tillbaka till vårat gammla spel, tajt defensivt spel… men en sak måste lösas .. MÅL framåt, vi bränner så mycket lägen och har en otroligt dålig träffprocent på mål, detta måste förbättras, annars har vi problem.
När det gäller mig så har mina problem med ryggen blivit MYCKET bättre, har ont ibland, men har inga problem med att träna eller spela. Har även problem med nacken, men de problemen kommer nog ifrån mitt jobb .. Har nu fått ny arbetsstol och ändrat lite på hur jag sitter, så förhoppningsvis så är de problemen lösta ..
Vi har viktig match på lördag hemma mot Sveiva .. den måste bara vinnas, annars börjar de bli långt upp till slutspels stecket ..

På familjesidan … så kan jag inte ha det bättre. Känns som att de bara blir bättre och bättre. Jag bara går omkring hela dagarna och är världens lyckligaste kille helt enkelt ….. :love:

Vi har stora planner för framtiden, men jag vill inte berätta för mycket förrens det är 100% klart … Så förhoppningsvis så kommer det mer om dessa planner inom kort ..
Johanna har börjat spela innebandy på elitnivå igen. Hon har skrivit på för Tunet`s damer, och skall spela där säsongen ut. och hon gjorde redan nu i helgen sin debut. De blev vinst med 7-1, och Johanna gjorde 1 mål … och jag är så stolt 🙂

De får bli allt för nu … Vi snakkes / MickeMålis

340 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email