Då var man i nord Norge ..

Som jag skrev sist, så kommer detta år att bli ett spännande år, med mycket händelser.

Innebandyn började inte så bra 2009, men i matchen mot Fjerdingby så kändes de ändå som vi var på rätt väg. Själv så hade jag en bra match och blev vald till matchens lirare. Men tyvärr blev de förlust med 4-3.
I nästa match, den hemma mot Sveiva, som alltid är tuffa och roliga att spela, fick vi ytterligare bevis på att vi börjar hitta formen. Och personligen så gör jag ännu en stabil match, med en del räddningar jag är mycket nöjd med. Vi vinner matchen med 8-2 och jag blir för andra matchen i rad vald till matchens lirare ….
Nu sitter jag här på flyget till Harstad (världens nordligaste elitlag i innebandy) och ytterligare en viktig match. Får hoppas formen sitter i, och att de blir vinst igen. Poäng behöver vi för att inte missa en slutspels plats.

På hemma fronten så är det så underbart man kan ha det, med mina älsklingar. Händer alltid något kul och spännade. Just nu är det LEGO som gäller för fullt, så nu får man vissa sina kreativa förmågor 🙂

De blir allt för nu … 45 min. tills flyget landar .. / MickeMålis

373 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email