Skönt med ett litet uppehåll ..

Då har man haft ett kort uppehåll, och har passat på att ge den gamla kroppen en välbehövlig villa ..

Efter hemmamatchen mot BerumsVerk, som det tyvärr bara blev 1 poäng i ( 6-6 ) så har vi nu haft en ledig helg. Och det behövdes för min kropp. Fick även en spricka i min höger stortå under den matchen, så jag har fruktasvärt ont, och vet inte i ifall jag kan spela på onsdag, då vi har match borta mot Tunet, men jag hoppas och skall absolut prova ..
Nu är det bara 4 matcher kvar på årets serie .. 3 bortamatcher, varav 2 är flygresor (Bergen, Stavanger) .. Visst vi möter bottenlag, men det gäller verkligen att ha full fokus i dessa matcher ifall vi skall ta viktiga poäng och ta oss till slutspel …

Oj … vad det har snöat här de senste dagarna, minst 50 cm .. Så nu är det RIKTIG vinter här, och idag (måndag) kom den riktiga kylan också .. Brrrrr
Passade på i helgen när vi var spelfri att åka med familjen till Sverige och storhandla mat. De är helt sjukt vad mycket mer man får för pengarna i Sverige …

Vill passa på och ge en hälsning till grabbarna i mitt gamla lag Turinge. Kör på de sista matcherna, och särskilt “seriefinalen” mot TäljeCity ..
Jag ser det så här … – Vinner ni serien, så är det BONUS, målet var ju att hamna top 3, och det har ni så gott som redan ordnat. Hur det än går, så kommer det blir ett GRYMT lag nästa säsong … Jag vet  😉

De blir allt för nu … återkommer inom kort / MickeMålis

362 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email