Då var det klart …….

sverige_flaggaNu är det klart .. till 100%

Jag och min familj kommer att flytta tillbaka till Sverige. De har vart pågång ett tag, men det är mycket saker som skall klaffa .. Nu har vi fått en lägenhet i Nykvarn, en fin och ganska ny 4:a. Denna lägenhet ligger på samma adress som jag är uppväxt på 🙂

Lägenheten får vi 1 maj, men själva flytten blir väl i början på juni kanske. Jobb har jag sedan tidigare redan klart med. Skall jobba vidare som IT tekniker på CSC och kommer att ha Södertälje Kommuns IT som kund.

Jag känner en MYCKET stor glädje inför denna flytt. Blir ett riktigt stort äventyr med min underbara familj. Nu kommer vi mycket närmare våra familjer, min blir väl närmast då, men även Johannas familj blir ju mycket lättare att besöka nu.

Men samtidigt är det med MYCKET stor sorg jag lämnar Norge. Har verkligen stortrivts i Norge, och mest då med den underbara förening jag spelat innebandy med. Gjelleråsen IF. alias.. GIF FIGHTERS.
Jag kommer verkligen sakna denna förening med alla underbara människor som är med i den .. Ni skall veta att GIF kommer altid finnas i mitt hjärta …. ALLTID

Nu är ju dock inte säsongen över ännu, utan vi skall ju spela ett NM slutspel också 🙂
En seriematch är kvar och den är borta mot Sola (Stavanger) nu på lördag. I den matchen måste vi få igång vårat försvarsspel, så vi kan gå in i slutspelet med ett stabilt försvar. Sola kommer att ge 110 % då de spelar för att hänga kvar i elitserien, så det blir absolut ingen enkel match de här …

De får bli allt för nu … men jag åtekommer snart, med mer innebandy inför NM slutspelet och självklart då …. FLYTTEN till Sverige 🙂   / MickeMålis

445 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email