Ett år i himmlen …

Idag … så är det ett år sedan jag träffade min livskamrat, min älskling, min ängel, min underbara tjej … Ja, de finns många fina ord för min underbara Johanna ..
Tack älskling för att du dök upp i mitt liv för ett år sedan, har aldrig vart lyckligare än de jag är nu …..
De planer vi har för framtiden gör att jag känner mig än mer lycklig och att sedan veta att jag skall få vara med er under detta otroligt spännade äventyr/resa gör mig till världens lyckligaste kille ..

Mycket av de jag känner för min tjej och min nya familj, speglar nog av sig i min innebandy också. Jag får liksom en helt annan syn på innebandyn och livet runt där.

I helgen var vi ute på en liten flyresa igen, och hade bortamatch mot Nornen. Denna match var inte så enkel som det kan se ut på resultatet. Vi vann med klara 9-1, men det kunde ha vart helt andra siffror om jag inte haft ett sånt bra spel som jag har just nu.
Mitt målvaktsspel har efter matchen hemma mot Sarpsborg (där jag förövrigt blev utbytt efter 1:a perioden) blivit mycket stabilt, och jag känner en bra harmoni. Blev nu i matchen mot Nornen förövrigt utvald till matchens bästa spelare, och det är den 4:e matchen av 7 som jag blir vald till det … 😀

Nu väntar sista hemmamatchen i serien på lördag, mot just Nornen (ja, de är lite skumt spelschema) … Så nu är det bara ladda om batterierna och göra en minst lika bra match från min sida. Mina medspelare får dock gärna höja sig lite i sitt spel, och minimera misstagen, så skall detta bli en fin seger ….

Hej så länge .. Vi snakkes / MickeMålis

381 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email