Äventyret går mot sitt slut!

De blev väl inte riktigt den avslutning på mitt innebandy äventyr här i Norge som jag ville ha, men så här i efterhand, så ångrar jag inte en sekund, och när jag tänker efter ännu mer, så gjorde jag nog min bästa säsong den sista säsongen här ..
Laget gjorde inte den bästa säsongen, men som “keeper” så måste du vara lite ego också. Men avslutningen på säsongen var GRYMT bra av laget. Först att vi klarade oss till NM slutspel, trots den dåliga hösten. Att vi sedan slår ut Tunet i NM kavrtsfinalen var STORT, och att vi faktiskt sedan pressar serievinnarna Greåker i NM semifinalerna var också grymt bra. Tyvärr så förlorar vi med 3-1 i matcher. Men vi får helt klart godkänt.

Nu så väntar som sagt ett nytt äventyr för mig. Men detta äventyr blir i Sverige.
Och detta äventyr har redan börjat .. och som jag tidigare skrivit så närmar det snart flytt. Flyttlaset går i början av juni, och jag & familjen längtar så himmla mycket.

Vi var i Nykvarn dagarna innan påsk och besökte dagis & skola, skrev på kontrakt för lägenheten, tittade på lägenheten och sedan träffade jag min nya chef. Så mycket har skett och kommer ske framöver ..

De får bli allt för nu … men jag kommer snart skriva lite mer igen om flytten och så skall jag skriva ett avskeds inlägg till Gjelleråsen IF och alla underbara människor där ..

Vi snakkes …. MickeMålis #33 😀

349 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email