Sista natten med gänget!

Då har jag vart på min sista fest/träff med Gjelleråsen. Och oj vilken kul och trevlig kväll det blev.

cimg7283Kvällen började med lite mingel, fortsatte sedan med en trevlig middag. Lite senare på kvällen så var de diverse prisutdelningar, och oj vilka priser de var :_1
De blev en kväll med mycket glädje, och jag fick så mycket fina lovord om min tid i Gjelleråsen. Och som jag sa till många under denna kväll .. så har denna tid i Gjelleråsen vart den bästa tid jag haft som innebandyspelare. Har fått vara en SUPER bra förening, med SUPER fina människor. Och att jag senare under kvällen fick ta emot ett pris som “Årets spelare i GIF herrar” var otroligt STORT för mig. Detta pris skall fungera som ett vandringspris och hänga på en tavla i Lihallen, och att jag blev den första spelaren i GIF att få detta …. Åhhhh, de får mig att lyssa av glädje .. TACK! :_16

Nu börjar det som sagt närma sig flytt, och jag kommer återkomma mer inom kort om detta ..
Som ni kanske märkt, så har ju min hemsida fått sig en “ansiktslyftning”  :_1  men den stora skillnaden ligger i bakgrunden.

De blir allt för nu …. Snakkes som sagt snart igen / MickeMålis

422 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email