“Home sweet Home”

sverige_flaggaDå var man boende i Sverige igen då :_6

Efter veckor med förberedelser och planering, så gick då flyttbilen den 6/6 .. på Sveriges nationaldag. Själva flytten gick kanon bra. Mina otroligt snälla vänner, Niklas Sjögren & Jesper Bedoire och min lillebror Thomas, kom på fredags eftermiddagen och vi började redan då att bära in saker i flytt bilen. Så på lördag tog vi det sista och packade, innan flyttbilen rullade iväg mot Sverige.
Väl framme i Sverige så var det högt tempo på att få in grejerna i den nya finna lägenheten vi nu har. Det var ju nämligen Sverige – Danmark på TV.  Men allt kom in i lägenheten och vi blev snabbt klara ..
På söndagen tog vi oss en tur till IKEA i Kungenskurva, och där spännderade vi många timmar och många kronor. Men jäklar va fint vi får det hemma nu .. och det kommer nog bli ett par rundor till på IKEA innan vi är klara .. :_1
Måndagen så var det då dax för mig att  börja jobba igen, fast nu på mitt svenska jobb, CSC Sveriges kontor i Frösundavik (Stockholm). Skall vara här några veckor för upplärning, innan jag skall till min kund i Södertälje.

Denna flytt känns helt underbar och jag tror att alla i familjen tycker det. Självklart kommer vi sakna alla fina vänner vi har i Norge, men detta känns helt rätt .. “Home sweet Home” eller “Borta bra, men hemma bäst” som man också kan säga :_6

Återkommer inom kort med lite mer om första dagarna här på svenskmark .. / MickeMålis

381 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email