Tiden går fort ..

Nu har det snart gått två veckor sedan vi flyttade tillbaka till Sverige .. Helt sjukt vad tiden går fort ..

Fem vändor har det blivit till IKEA under den tiden, och ett jäkla skruvande. Men nu börjar allt komma på plats, och de blir superfint hemma hos oss. Är så underbart när man kan välja och köpa nya möbler för en hel lägenhet, då kan man liksom styra upp stilen så den passar in på alla rum.

På mitt nya jobb går tiden fort. Första veckan satt jag på huvudkontoret i Frösundavik och denna vecka har jag vart hos en kund som heter Bombardier (jobbade för dom i Norge också). De har sitt kontor på Liljeholmen i Stockholm.

När det gäller innebandy så har jag tagit det väldigt lugnt, inte ens vart på gym eller i spåret. Men på onsdagen så var jag ner i Nyköping och provspelade för division 1 laget Onyx. Och det var en mycket trevlig och kul träning, och så fick jag ju träffa lite gammla spelare jag spelat med tidigare i Södertälje, Sam Jonsson, Peter Norström och Mange Olsson. Själva träningen gick bättre än jag hade förväntat, med tanke på att jag inte tränat innebandy sedan i början på maj ..

060623-1178Idag (tosdag) så åker vi i eftermiddag ner till Småland och där skall vi fira midsommar med Johannas familj. Skall bli underbart och kul ..
De var allt för nu ….. Vi snakkes / MickeMålis

377 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email