Händer mycket på en månad !!

Tiden går ibland så otroligt fort …
och nu har det redan gått en månad sedan vi flyttade tillbaka till Sverige. Och det är helt otroligt hur mycket det kan hända på en månad :_1

Vi har vart nere hos Johannas familj och firat midsommar, och det var helt underbart. Att vara ledig några dagar och bara ha de fint med familjen och uppleva saker med dom … De är sånt jag blir lycklig av.

Har startat igång min egen försäsongsträning också, men där blev det ett tråkigt upphåll på engång :_2
Fick en muskelbristing i ena vaden, och sedan fått tagit det lugnt. Men igår var jag ute och provade och springa och de gick fint, hade lite känningar mot slutet. Men idag känns de bra, lite stel bara ..

På jobbfronten händer det grejer 🙂
Har nu jobbat på CSC Sverige en månad och har vart i Södertälje 2 veckor, där jag haft Södertälje Kommun som kund. Har fungerat superbra. Men så hörde en annan datafirma i Södertälje av sig och var intresserade av mig. Så nu har jag gjort klart med ett nytt jobb :_6  bara en månad efter flytten till Sverige. Kommer mer om detta senare ..

Nu skall jag gå och äta lite lunch … Vi snakkes / MickeMålis

333 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email