Ofrivillig semester ..

Nu har jag slutat på mitt gammla jobb ( CSC Sverige ) och de blev en veckas ledighet efter det, då jag inte börjar på mitt nya jobb förrens den 3 augusti. Den nya firman heter Bits-Data och ligger i Södertälje (Weda området).

I lördgas var vi på Eskilstuna Djurpark. Vi hade en kanon fin dag, trots att de sagt att de skulle bli dåligt väder. Men för oss sken solen hela dagen. Jag tycker de är kul och gå runt med barnen och se alla dessa djur som man annars bara ser på TV.

Igår hade jag min första innebandy träning. De blev en träningsmatch mot Innebandyskolans 93:or ( Nykvarn har en Innebandyskolla denna vecka ) med Nykvarns div.2 lag. De var grymt skönt att få börja komma igång med innebandy igen, de var ju ett tag sen. På onsdag skall vi spela mot något “kändislag” .. så de blir kul och spännande.
Något Båstad Outdoor Open blir det inte för mig i år :_2  Men så är det ibland, men jag har de så fint med familjen här hemma i Nykvarn, så det spelar faktiskt inte så stor roll. Men jag önskar Gjelleråsen lycka till …

Vi snakkes / MickeMålis

374 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email