Gillar inte att titta på innebandy!!

Jag brukar inte gilla att sitta och titta på innebandy. Men att sitta och titta på innebandy, när min Johanna spelar är faktiskt riktigt kul.

Nu i lördags hade Johanna sin “premiär” med sitt nya lag i Sverige. Johanna kommer denna säsong spela med Nykvarns damlag i div.1 och efter lördagens träningsturnering på hemmaplan, så ser det ut som om det kommer bli en mycket rolig och spännade säsong för dom. De är ett riktigt ugnt lag, men av det lilla jag har sett, så har de trots sin unga ålder ett väldigt tekniskt lag, med väldigt bra spelförståelse. Så det ser riktigt lovande ut.
De blev 2 segrar och 2 förluster i de fyra matcherna de spelade, och de var riktigt nära de vann mot svenska mästarinorna Balrog (de hade några landslagsspelare borta på landslag uppdrag) Nykvarn hade en ledning med bara några minuter kvar, men tappade den och det blev förlust med 3-2, där sista målet gjordes med 3 sekunder kvar .. I sista matchen (placeringsmatch) så såg man att energin var slut på många håll och de blev förlust med 3-0 mot Telge. Men som sagt .. av de jag såg, så kan de bli en mycket spännade och trevlig säsong för Nykvarns damer …

När det gäller min egen innebandy karriär, så har jag nu bestämt att det blir div.3 för mig. Kommer att spela i fd. Turinge, som nu mera ingår i Nykvarns Innebandy efter en sammanslagning. Ser ut som vi kommer få ihop ett mycket bra lag, om inte annat ett grymt kul gäng, som kommer få en riktigt rolig säsong ihop.

Vi snakkes …… / MickeMålis

608 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email