Ett projekt snart klart, ett nytt börjar!

Hallå, hallå …

Veckorna och dagarna går fort.  Har under en lång tid jobbat med att läga grunden för Gjelleråsen`s nya hemsida (www.gif-figheters.no), och nu börjar det närma sig slutet. I måndags så startatde vi upp den nya hemsidan, och nu återstår bara jobbet med att fylla på med information på alla de sidor som skall finnas där, samt att läga tillbaka information från den gamla hemsidan.

Samtidigt som jag jobbat med Gjelleråsen projektet, så har jag jobbat med ett projekt att ta fram en ny “logo” till min  nya förening Nykvarn Innebandy. Den nya logon skall stå grund för deras nya hemsida som jag skall bygga. Nu har vi kommit fram till en logo vi vill satsa på, och det ser RIKTIGT lovande ut. Den kommer upp här på min blogg, så fort vi fått ett “OK” från styrelsen i Nykvarn.

När det gäller innebandyn så rullar det på. Har nu tränat med mitt nya lag (fd. Turinge div.3) i ett par veckor och vi har spelat 2 träningsmatcher. Båda matcherna har slutat med storvinster och det ser riktigt lovande ut. Nu väntar vi bara på svar ifrån ett par spelare, som under några träningar har vart med och testat. Kommer dessa killar till laget, så har vi ett MYCKET slagkraftigt lag denna säsong, och vi kommer få en riktigt kul säsong, med en mycket bra stämning i laget.

Vi snakkes / MickeMålis
PS.  familjen Sjöström/Ottosson har köpt en ny bil oxå  ..  :_6

374 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email