Andra “stjärnan” i familjen !!

Nu märker man att innebandy säsongen har börjat komma igång på allvar.

Träningsmatcher har de blivit några nu. Vinster i de 2 första, och ovagjort i den tredje. Ser riktigt bra ut, och det är ett RIKTIGT kul gäng jag kommer att spela med i år.

Men de som är mest kul, är att de går så bra för familjens andra “stjärna” :_6
Johanna har nu kört ett par veckor med Nykvarns damlag, som denna säsong kommer att spela i div.1 som nykommlingar. Och av de jag sett, så tycker jag set ser riktigt lovande ut. Möjligtvis så har de en svaghet, och det är målvaktssidan. Men jag hoppas på de bästa ..
Johannas spel i Nykvarn har redan skapat en del rubriker i innebandy Sverige, och det är grymt kul. Här kan man läsa en intervju på innebandy.se  >> Svensk-norsk kraft ska hjälpa Nykvarn <<  och detta säger Nykvarns tränare till innebandy.se om Johanna inför säsongen som kommer ..
… profilen: Johanna Ottosson, ny från Norska elitserien där hon spelat under nio säsonger med bland annat fyra NM-guld (senast förra säsongen). Hon tillför mycket i spelet med sin energiska spelstil och målfarlighet men är även mycket viktig vid sidan om banan, som pådrivare och “mamma”.

Så denna säsong kommer jag finnas ofta på läktaren då Nykvarns damer spelar, kan jag lova …
Vi snakkes / MickeMålis

390 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email