En underbar helg ..

Ja .. då har man fyllt år igen .. :_2

Fick en otroligt fin helg med familjen :_15 trots att jag var borta hela förmiddagen på lördagen, då vi hade match borta mot Oppeby i Nyköping. Och för att ta den matchen lite kort, så kan jag ju säga at vi vann den ganska komfortabelt med 12-6. Jag fick sitta bredvid och titta på denna match, och Jeppe fick chansen att visa vad han går för, och de sköte han bra.

Åter igen till födelsedags firande .. på fredagen var det tårta och öppning av paket, själv så hade jag inte så många paket, men de gör inget. Äldsta tjejen Emma, som fyller år på samma dag som mig (8 år), hade många spännande paket att öppna. Efter tårta hos min föräldrar, så var det mys kväll hemma med tacos .. Mmm gott ..
Lördagen som sagt gick åt till innebandy, och kvällen blev lugn och skön, där vi gick hela familjen och gratulerade Kim som också fyllde år denna helg ..
På söndagen så fick jag lite sovmorgon av min älskling, som gick med Emma till innebandyträning. Jag fick vara hemma och läsa sagor med minsta tjejen Nora, helt underbart .. Vid kl. 12 så hade vi bokat upp för kalas till Emma på FunHouse i Södertälje och ditt kom det många kompisar till Emma, för att fira henne .. Riktigt kul.
På eftermiddagen så var det dax för min “superstar” och spela match hemma mot Linköping. Och som jag berättat tidigare, så har jag verkligen fastnat för Nykvarns damer när de spelar match, de är riktigt kul att gå och titta på dom. Nu blev det ju lite väl spännande i denna match, som jag tycker att dom borde ha vunnit med mer än 4-3 .. men, men vinst är vinst. Johannas kedja var riktigt bra denna match och var inne på alla målen framåt, och inget bakåt ..

Nu är det träningar i veckan som gäller och ny match borta mot Onyx på lördag .. Nykvarns damer är spellediga  :_2
Vi snakkes …. / MickeMålis

355 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email