Nu börjar man hitta formen ..

Efter matchen mot Onyx borta i lördags, så kände jag den där känslan igen ..

Den känslan man vill ha som målvakt. De rätta flytet, den rätta känslan i kroppen, den rätta känslan i huvudet. Och den känslan gör att man växer i målet. På måndagens träning så var känslan ännu bättre och jag hade en riktigt bra träning. I matchen borta mot Onyx så var Johanna med på läktaren, de kanske va de som behövdes för att hitta känslan :_1
Hur som helst, vi vände 4-1 underläge och vann till slut med 9-6 … :_6

Under helgen så hade vi besök av barnens farmor, de var riktigt kul och då fick jag och Johanna chansen att ta oss en riktigt mysig kväll ute i Södertälje och avnjuta en underbara middag.
Tack Lise  :_1

Under veckan så har Johanna fått besked om att hon skall vara med på ett förberedande läger inför Dam-VM i Västerås i december, med norska landslaget … Grattis min “superstar”, de var du verkligen värd, jag hade blivit otroligt besviken och förvånad om du INTE hade kommit med.

Vi snakkes ….. MickeMålis

336 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email