Formen håller i sig …!

Som jag skrev tidigare, så har jag den där bra känslan i kroppen, och att formen känns bra.

Om inte annat så visade det sig nu i helgen som var, då vi spelade “derby” hemma mot Järna SK, och vann med hela 12-0.  Detta innebar att säsongen första “nolla” var ordnad, och självklart siktar jag på flera. Om själva matchen så finns det inte mycket att säga, de var en klar seger. Visst … jag hade faktiskt en del att göra, 22 skott räddade jag, samt en straff.
Nu till helgen väntar bortamatch mot Strängnäs … och jag satsar allt på att göra en minst lika bra insats igen, kanske en “noll” till, de skulle ju aldrig vara fel ..

Nu till helgen så åker min “superstar” Johanna till Norge, för att vara med på de norska landslagslägret inför VM i december. Jag vet att hon har Nykvarns damlag som prioritet nummer “ett”, men detta läger gäller även för spel i landslaget efter VM också. Så … Lycka till min “superstar” .. Du är BÄST! :_11

Så denna helg är jag hemma med barnen själv, ska bli riktigt mysigt .. och så skall jag på något sätt kunna lyckas klämma in att gå på Jeppes 40års fest också, men det ordnar sig.

Vi snakkes … MickeMålis

358 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email