De går som tåget ..

Nu början nästan bli bortskämd med vinster :_1

Nu har vi två raka segrar med ”tvåsiffriga” resultat. Först blev det vinst borta mot Strängnäs med 10-4. Detta följdes upp med seger hemma mot serietvåan Björkvik med klara 13-3. Men nu väntar två tuffa matcher, närmast hemma mot Södertälje på lördag. Efter den matchen så har vi ett kort serieuppehåll, och efter de har vi tuff match mot Telge SIBK.

Annars har det varit full fart hemma. Johanna fick ju tyvärr avbryta sitt träningsläger i Norge, då hon på söndagen blev ordenligt sjuk. Denna sjukdom satt i ordentligt hela veckan och hon var riktigt dålig. Men nu är Johanna på bättringsvägen, har denna vecka kunnat träna igen ..

Vi snakkes .. / MickeMålis

Dela detta inlägg..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *