Vinst igen !!!

De blev vinst hemma mot Södertälje också. Och även denna gång med tvåsiffrigt :_11

Div.3 lagets segertåg rullar på. De blev som sagt vinst igen, denna gång hemma mot ett grinigt Södertälje. Siffrorna blev till slut 10-6 efter att röken laget sig. För de blev riktigt med ”rök” då personer från Södertälje skämde ut sig totalt, både på planen och bredvid planen. Detta resulterade i att en spelare fick matchstraff 3, och en ledare från Södertälje, som stod på läktaren, skall anmälas av domarna. Vad detta resulterar i, återstår att se ..

Jag gjorde inte en av mina bästa matcher, men de räckte till seger. Nu väntar ett kort speluppehåll på en helg, och de behöver jag, har dragit på mig en förkylning och sen behöver ju en gammal kropp lite avkoppling  :_1
Efter uppehållet så väntar en riktig seriefinal, då vi möter Telge SIBK borta den 5 dec.

Vi snakkes … MickeMålis

Dela detta inlägg..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *