Nytt år, nya projekt ..

Ja, då var det ett nytt år då ..

De firade vi med en riktigt mysig kväll hemma hos oss, med Tuben och Kathrine. Barnen var hos sin pappa i Norge, så de var BF :_1

Några dagar efter nyår, närmare bestämt måndagen den 4:e, så hade vi en riktigt “prestigematch”. Vi möte nämligen Nykvarns A-lag Herrar (serieledarna av div-2 mellersta). I denna match så började jag stå första halvan, och vi fick en riktigt bra start, och så även jag. Gjorde ett par riktigt avgörande räddningar, som jag tror smittade av sig lite till killarna, för dom gjorde också en grym match .. 2-2 stod det på tavlan när jag hoppade av efter min halva .. och min kollega i målet Jeppe , fortsatte på din inslagna vägen .. Till slut vann vi matchen med 7-4 … :_10

Några dagar senare var det då dax igen för seriespel .. denna gång borta mot Trosa. Vi gör en grym andra period där och vinner till slut med hela 11-4.
Närmast är det speluppehåll en helg, sen väntar Oppeby hemma i “templet” …

För Nykvarns damer har det börjat gå lite tungt .. nyligen var de nere i Göteborg och spelade två matcher (lördag/söndag) och där blev det två förluster, båda mot lag som ligger under dom i serien, och det var INTE bra .. så nu är det verkligen viktiga poäng i varje match framöver. Men positivt är att dom fått in några tjejer i laget med bra erfarenhet, så absolut kan det bli poäng framöver … Närmast väntar hemmatch för dom mot Pixbo, ett lag som verkar fått fart på senaste tiden .. Men jag håller tummarna och hoppas att tjejerna kan sno med sig någon poäng i den matchen .. Go Steelers Go ..

Började nytt jobb i mellandagarna .. berättar mer om det nästa gång … Vi snakkes / MickeMålis

382 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email